Жаока - какав садржај нуде и праве млади

Продукцију „Жаока” покренули су средњошколци, уметници различитих сфера интересовања.

Замишљена је као филмска, позоришна и музичка продукција за младе. За себе кажу да су „увек отворени за сарадњу и организацију манифестација, подкаста и снимања свих младих уметника који желе да покрену живот својих пројеката”. Иза њих су краткометражни документарни и играни филмови, а баве се и дизајном, фотографијом, продукцијом и другим стварима.
У госте нам из Жаоке долазе Уна Крстојевић и Милена Недић, причаћемо о ономе што су до сада урадили, и какав фестивал мјузикла припремају. 
Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум, или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама, али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности.
 
Емисију води Круна.
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено