Загрљај као оруђе

Да ли желите да грлите бебе без родитељског старања? Да, могуће је.

Има још много видова волонтирања и помоћи које можете пружити Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Београду. Њима су потребни и они који ће читати књиге деци или им бити подршка уколико имају сметње у развоју, водити их у школу или пружати информатичку и правну помоћ. Потребни су и преводиоци, волонтери који ће учествовати у организацији различитих активности, прикупљати донације и друго. Поред загрљаја који је важан фактор у развоју детета, много је других фактора који помажу у бољем функционисању оних који бораве у Центру у Звечанској улици.
На ове теме разговарамо са Љубишом Јовановићем, помоћником директора Центра за заштиту одојчади, деце и омладине. 
Кажу да нам је потребно пет загрљаја дневно да бисмо били срећни, а бар још толико чаша воде да би нам дан био продуктиван. Данас се обележава Светски дан вода. Овим поводом Фестивал „Supernatural” креће у нову авантуру под називом „Friends Of Danube”. Догађај који повезује Дунав и данашњи датум, одиграће се у Силосима на Дорћолу од 19 часова. 
 
Бавимо се и музиком, догађајима који су обележили данашњи датум на светској музичкој сцени, а ту је и пола сата резервисаних за „домаћице” и „комшинице”. 
 
Водитељка Ружица Врховац
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво