Шта рече?!

Гастрономски фестивал „Укуси Војводине” сваког септембра у новосадски Лимански парк доведе бројне посетиоце. Ова манифестација, у мањем формату, има промоцију широм Србије а претходног викенда организована је и у Београду, и то четврти пут.

Када неко помене укусе али и мирисе Војводине, сигурно најпре помислимо на кулен, сланину, пршуту, сиреве, штрудле али нова времена доносе и нове производе и другачије комбинације укуса. Ко још увек једе штрудлу од рогача, да ли козји сир и намаз од урме могу заједно, откуд у Сремским Карловцима француски нугат, чућете у данашњем издању серијала Шта рече.

Водитељи Ивана Весић и Миодраг Стошић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом