Кувајте и ослободите се стреса

Кување је више од креативности и љубави према спремању хране.

Стручњаци кажу да нам боравак поред шпорета обезбеђује неколико психолошких предности. Спремање хране може да буде и добра прилика за оне који емоције теже изражавају речима. О предностима кувања, занимљивостима из света гастрономије и ономе што кувари никада не говоре гостима, говоримо у данашњој емисији.
У рубрици „Тек да се зна” сазнаћете зашто су кинески стручњаци одлучили да клонирају коња и због чега ће руски научници у свемир послати биосателит са живим организмима. Ту су и друге занимљивости, најаве дешавања, сервисне информације и одлична музика.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Бане Стеванoвић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом