Хлеб наш насушни

Свака земља има своју верзију прављења ове основне и једноставне намирнице.

Хлеб се помиње у најстаријим документима, у свим религијама и рецептима. Квасни хлеб који данас познајемо потиче из древног Египта у којем су пекари припадали богатим слојевима друштва. У данашњој емисији ћете чути како се хлеб развијао кроз историју и бројне занимљивости о њему. Представићемо и неке од рецепата за прављење хлеба без квасца.

У рубрици „Тек да се зна” стижу нове занимљиве приче из разних крајева света, а наш репортер наставља да прати каква је снабдевеност трговина и апотека. Ту су сервисне информације и све оно што је потребно да знате ових дана.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић
Музички уредник: Олга Кепчија

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије