Супер Нова Широм затворених очију

Укусна вечера, припремљена с љубављу и пажњом, трпеза декорисана новогодишњим украсима и свећама, музика коју највише волите и, неко драг. Шта ће вам више за испраћај старе и дочек Нове године?

У чијем друштву ћете провести ту ноћ, шта обући и како декорисати - остављамо да сами одлучите. Ми имамо предлоге за трпезу. И богату и примерену, и егзотичну и класичну - медитеранску и континенталну. И више од тога: имамо праве рецепте и упутства за припрему, и винску карту и десерт који би требало да послужите уз ту храну. И не само за новогодишњу ноћ. Доносимо вам и предлоге шта да спремите за први дан Нове године, и коме и када да послужите чувену киселу чорбу која се прави од расола.

Све рецепте, као и неке детаље из богатог искуства угоститеља, несебично ће поделити са вама Стеван Веселиновић, раније шеф неких од најпознатијих београдских ресторана - сада пензионер.

Аутор и водитељ: Ружица Зоркић Радичевић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом