Визија

Креативно менторство

„Креативно менторство" је јединствен програм у Србији, који пружа могућности за лични и професионални развој будућих лидера у области културе, промовишући менторство као метод доживотног учења и размене знања и искуства између етаблираних стручњака, ментора, и будућих професионалаца, ментија.
Кроз овај програм, талентоване, посвећене и ангажоване младе особе активне у области културе добијају могућност да од одговарајућих ментора у односу на своје потребе и интересовања, а кроз низ активности, тренинга и догађаја стичу увиде, контакте и информације до којих сами не би дошли.
Конкурс за овогодишњи циклус је отворен до 19. октобра, а намењен је перспективним професионалцима у области културе из целе Србије заинтересованим за менторску подршку њиховим пројектима, иницијативама и личном и професионалном развоју.
Тим „Креативног менторства" ће до средине октобра месеца свој програм уживо промовисати у неколико градова уСрбији, а у данашњој емисији ће га представити Тања Николић, менаџерка програма. 

Емисију уређује и води мр Љубица Крминац.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом
Rupe-Kraljevo
„Процветала“ рупа на путу Краљево–Рашка
Poštovanje za tekst
Дискус хернија, болест 21. века
Pozdrav...
Дискус хернија, болест 21. века
XD
Срби се најкрвавије псују