Породична састајања - увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да докажу себи и другима да нису црна овца у породици!

Сластан рецепт за недељни ручак понудиће нам Ивана Симеоновић Ћелић, директорка "Музеја Цептер" и редовни професор београдског Факултета ликовних уметности у пензији. У овим данима када су многи градови поред река у Србији у неприлици, испливава велика људскост и несебичност - човека који је спасавао животиње из поплављеног села Адрани, упознаћете у рубрици „Херој недеље". Ко уме да направи чувени поздрав прстима из Звезданих стаза? О њима ћете чути много детаља у рубрици „Лична карта".
Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да на забаван начин покренете зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program202@gmail.com!
Водитељи: Круна Пинтарић и Миодраг Стошић
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије