Породична састајања - увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде.

Рецепт за необичан и укусан недељни ручак понудиће историчар уметности Тамара Огњевић, а сазнаћете и у личну карту ког појма из свакодневног живота смо завирили, да откријемо и оно што је можда мање познато. Херој, односно Лик недеље је одабран, а његова прича је инспиративна за остале људе из јавног живота, како могу да помогну онима којима је помоћ потребна.
Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да на забаван начин покренете зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program202@gmail.com!

Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије