Породична састајања - увек недељом

Емисија за целу породицу, која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се, а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде.

Уз „Породична састајања - увек недељом" имате прилику да окупите и задржите породицу на једном месту, бар до недељног ручка.

Наша рукометашица Драгица Ђурић ће вам дати савете како да направите домаћи хлеб, а упознаћете се и са овонедељним Ликом недеље, глумицом Вером Јовановић. Њене позоришне радионице и представе су намењене глувим, али и чујућим особама.
У 13:00 почиње квиз и трка за титулу Радио генија. У првом сату се можете пријавити на број телефона 011/3249202, а у другом крећу питања и забава.

Са вама ће заједно размрдати вијуге Ксенија Радовић и Војин Војиновић.

 

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије