Породична састајања - увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде.

Уз „Породична састајања - увек недељом" имате прилику да окупите и задржите породицу на једном месту, бар до недељног ручка, за који ће вам наша редакција давати предлоге - прсте да полижете!
Рецепт за једноставан, брз и укусан недељни ручак понудиће вам наша глумица Ива Штрљић, а у рубрици „Лична карта" чућете причу о вештини креативног савијања папира и прављења различитих модела и фигура - оригамију. Сазнаћете и зашто нашег, до сада, најмлађег хероја недеље зову „Добрица", а заједно се смејемо, тражимо одговоре и покрећемо мождане вијуге у квизу „Радио геније"!


Водитељи Круна Пинтарић и Миодраг Стошић.

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије