Породична састајања - увек недељом

Прво овогодишње састајање на Београду 202 у емисији Породично састајање. Честитање, сумирање Новогодишњег провода, породичних ручкова и пријатељских састајања у Новој години.

Весело уз Кулинарска искуства познатог иновативног кувара Тонија Родића који нам доноси рецепт за универзалну смесу од које можете правити укусне пљескавице. Маја Огњеновић, наша позната одбојкашица, представиће вам се као личност недеље. А иако је летња посластица, сладолед се може јести и зими, а сазнаћете и неке занимљиве информације како је настао, ко га је донео у Европу и како можете помоћи себи сладоледом ако имате главобољу.

Квиз Радио геније ушао је у своју завршницу, а када у другом сату саберемо бодове прогласићемо и победника, а вас најуспешније и наградити.

Још једно Породично састајање на Београду 202 од 12 до 14 сати. Слушамо се... са вама од поднева Милена Милићевић и Војин Војиновић.

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије