Породична састајања - увек недељом

Након седам дана опет је недеља, дан за вашу и нашу емисију „Породична састајања – увек недељом“.

Све маме које су имале пуно посла око припреме славске трпезе за Светог Николу имаће прилику да отворе нову страницу свог кувара и попуне је кулинарским саветима које нам ове недеље даје наша позната списатељица Мирјана Бобић - Мојсиловић.
Будући да је сезона слава званично отворена, и да су религијски мотиви свуда око нас, овонедељна рубрика „Лична карта" бавиће се Белим анђелом.
Анђеле не виђамо толико често али је зато око нас много људи који својим добрим делима свакако заслужују такав епитет. Један од њих је Срђан Студић из Мале Моштанице који је својим хуманим чином заслужио да постане овонедељни носилац титуле „Лик недеље".
Као што сте већ навикли други део емисије посвећен је нашем квизу за целу породицу „Радио Геније". Ко зна, можда се баш ви овог месеца окитите том титулом. Пробајте, ми смо ту да мало закомпликујемо и пуно помогнемо.

 

Водитељи: Миодраг Стошић и Милица Ђилас

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије