Породична састајања - увек недељом

Дође и онај дан у недељи, када све обавезе стају на кратко. Када се лагано пробудимо, можда још мало дуже излежавамо у кревету, а уз мирисе домаће хране који допиру из кухиње, одлучимо да је време да устанемо.

Дубоко удахнемо и кажемо себи - ок, можеш ти то, они су само твоја породица! Породична састајања су лепа традиција, човекова база на којој пуни батерије, али некад понестане тема за разговор које нису: "Кад ћеш да се удаш? Што ниси склонио веш? Шта имаш за домаћи? Колико испита до краја? Колика ти је плата? Кад ћемо у Дизниленд?", и слично. Зато смо ту, да вам у тренутку замрлих разговора, суве пилетине, малих мамурлука и неслане супе, понудимо добре ствари којима можете да се заједно занимате.
Квиз "Радио геније" идеална је прилика да проверите јесте ли коначно паметнији од тате. Познати ће понудити свој рецепт за недељни ручак, прави, или метафорични. Тражићемо Хероја недеље и подсетити се општепознатих ствари око нас, људи, догађаја, о чијој историји и настанку заправо не знамо много. Након дружења уз Двестадвојку, гарантујемо да ћете бити сложнији, задовољнији и орнији за породични окуп! Слушамо се од поднева до 14!

Водитељи: Миодраг Стошић и Круна Пинтарић

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије