Nikolić prekinuo štrajk

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu. Po izlasku iz bolnice, Nikolić se pričestio na jutarnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi.

Posle osam dana, lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu. 

Prethodno je, po izlasku iz bolnice, prisustvovao jutarnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi, gde se pričestio i pojeo uskršnje jaje.

Posle liturgije, Nikolić je sa zamenikom premijera Ivicom Dačićem i ministrom vera Srđanom Srećkovićem razgovarao u Patrijaršijskom dvoru sa patrijarhom Irinejom.

Patrijaršiju su, posle sat, najpre napustili Dačić i Srećković.

Ministar Srećković kaže da nije bilo nikakvih razgovora o politici. "Danas je veliki hrišćanski praznik, danas je vreme u kojem svi treba da praštamo i da se sjedinjujemo, i u krugu porodice provedemo vreme", rekao je ministar dijaspore.

Desetak minuta kasnije iz Patrijaršije je, ali na sporedni ulaz, izašao i Tomislav Nikolić.

Advokat Vladimir Božović rekao je novinarima da je Nikolić zahvalio medijima što su pratili njegov štrajk glađu i žeđu proteklih dana.

Nikolić je 16. aprila stupio u štrajk glađu i žeđu, tražeći od vlasti da zakažu vanredne parlamentarne izbore. Štrajk žeđu je prekinuo u četvrtak.

broj komentara 106 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. apr 2011, 23:00) - Johnny B Good [neregistrovani]

burek s sirom

a sad na burek s sirom...

(ponedeljak, 25. apr 2011, 22:41) - Bata [neregistrovani]

kralj ili kraj?

Prjatelju nisam te razumeo kralj ili kraj?
Nama su potrebni politicari a ne glumci.

(ponedeljak, 25. apr 2011, 22:15) - anonymous [neregistrovani]

re-Ma da...

Nema poklona vladajućoj koaliciji...Ako već nećeš da glasaš za Nikolića, onda glasaj za onog ko je već jednom bio na vlasti i koji je pokazao i dokazao da se u Srbiji može i bolje živeti nego sada...

(ponedeljak, 25. apr 2011, 19:43) - anonymous [neregistrovani]

Ma da...

Do ovog bezveznog poteza SNS-a hteo sam da glasam za njih, međutim, posle ovakvog nepotrebnog i nadasve protesta sa elementima farse, nema šanse. Nisam za zadnjih 10-tak dana sreo na ulici ni jednog čoveka koji podržava ovako nešto. Pogrešan potez, poklon vladajućoj koaliciji.

(ponedeljak, 25. apr 2011, 18:47) - gnostik [neregistrovani]

Crkva treba da gleda...

vernike,a ne politicare!

(ponedeljak, 25. apr 2011, 18:23) - anonymous [neregistrovani]

Nikolic

Nikolica treba da bde novi Kralj Srbije.
Ziveo NIKOLIC

(ponedeljak, 25. apr 2011, 17:21) - anonymous [neregistrovani]

Polako

Sad mora paziti da ne pretera sa hranom jer
bi mu moglo pozliti.

(ponedeljak, 25. apr 2011, 14:11) - anonymous [neregistrovani]

Srbija mora dalje

Sve strelice komentarima su uperene prema cinjenici ispravnosti postupka gospodina Nikolica, a sustina stvari treba da se okrene prema oceni u kojoj meri je postojeci politicki element doveo drzavu Srbiju u ovakav jedan Nacionalni pa i Internacionalni momenat.
Lider SNS-a je iz ovoga izvukao najvise moguceg, obavestivsi siroki krug javnosti i svojih posetioca, a sada je na gradjanima da izborima pokazu i svoju opredeljenost za sutrasnju Srbiju.
Postojeca Vlada, prerusena, kako u vise navrata i napominje i sam podpresednik Dacic, u "maskirna odela" (clanstvo Evropske Internacionale sa "Neo-Liberalnim" programskim sadrzajem), ne bude moju paznju, ali za dobrobit demokratizacije drustva, tekovina iz proslosti i opredeljenja za novu "modernu levicu", ocekivao bih od Socijalista da potegnu pravi potez i time podrze ono sto Dinkicu nije poslo za rukom u prvom direktnom pokusaju, kada je Vlada fakticki i pala!?

(ponedeljak, 25. apr 2011, 13:00) - Ljubisa nis [neregistrovani]

napred samo

Pobeda predstoji narednih dana samo neka se gospodin nikolic oporavi pozdravljamo sve gradjane koji su za promene .

(ponedeljak, 25. apr 2011, 09:29) - anonymous [neregistrovani]

do pobede

zar se ne strajkuje dok se ne dobije ono zbog cega se strajkuje,ako kojom nesrecom dodje na vlast odustace kod prvog problema

div id="adoceanrsvdcfhklggd">