Читај ми!

Vučić za RTS: Najteži dan od kada sam predsednik, pozivam Srbe da ne nasedaju na provokacije

Predsednik Aleksandar Vučić, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, pozvao je Srbe na severu Kosova i Metohije da budu staloženi i mirni i da ne nasedaju na provokacije, kao i da poštuju Kfor i Euleks. Danas ja za mene svakako najteži dan od kada sam predsednik, poručio je Vučić.

Zbog najnovijih odluka Prištine, održana je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom je predsedavao predsednik Aleksandar Vučić.

Pripadnici ROSU ušli su pod punim naoružanjem i blindiranim vozilima u objekat velike brane na jezeru Gazivode, isterali čuvara i poskidali srpske zastave koje se tamo nalaze.

V. K., radnik na brani Gazivode, rekao je da su uperili puške u njega, ispitivali ga, iscepali zastavu, a onda ga oterali.

Kako kaže, na Gazivode je otišao da izmeri nivo vode nakon obilnih kiša, što mu spada u opis posla, kada je prema njegovim rečima video petoricu pripadnika ROSU kako obijaju kućicu i lome kapiju na velikoj brani.

Sever Kosova i Metohije i dalje je blokiran što od strane građana, što od strane policije. Ne može se ni peške ni automobilom preko prelaza Jarinje i Brnjak.  

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво