Читај ми!

Proglašene izborne liste grčke, ruske i albanske nacionalne manjine

Republička izborna komisija proglasila je na današnjoj sednici izborne liste za izbore za članove nacionalnog saveta albanske, grčke i ruske nacionalne manjine, raspisane za 13. novembar.

Proglašena je izborna lista pod nazivom "Demokratska partija – dr Nagip Arifi", koja ima 15 kandidata.

Kako je rečeno na sednici, utvrđeno je da ta izborna lista ispunjava uslove i da je uz nju priložena sva zakonom propisana dokumentacija, a da je ukupan broj pravno valjanih izjava birača koji je podržavaju 391.

Republička izborna komisija proglasila je i izbornu listu "Partija za demokratsko delovanje – Ragmi Mustafi", koja takođe ima 15 kandidata.

Utvrđeno je da je uz listu priložena sva zakonom propisana dokumentacija i da je pravno valjana, te da je ukupan broj pravno valjanih izjava birača koji je podržavaju 417.

Proglašena je izborna lista pod nazivom "Grci zajedno – Petar Rodifcis Nađ".

Kako je rečeno na sednici, utvrđeno je da ta izborna lista ispunjava uslove i da je uz nju priložena sva zakonom propisana dokumentacija, a da je ukupan broj pravno valjanih izjava birača koji je podržavaju 59.

Republička izborna komisija proglasila je i izbornu listu "Ujedinjeni Rusi – za rusko kulturno nasleđe", koja ima 15 kandidata.

Utvrđeno je da izborna lista ispunjava uslove i da je pravno valjana, a da je ukupan broj valjanih izjava koji je podržavaju 70.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво