Читај ми!

Vučić za RTS: Naš posao da očuvamo stabilnost u regionu, raspoloženje u Vladi takvo da raskinu sve ugovore sa "Rio Tintom"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za RTS kaže da je nacionalizam u celom regionu u porastu, da ima mnogo ludih glava, ali da to mora da prestane i da prema Bošnjacima i muslimanima moramo da se odnosimo bratski i prijateljski. Raspoloženje u Vladi takvo da raskinu sve ugovore sa "Rio Tintom", moj stav je da donosimo racionalne odluke, ističe Vučić.

Šta Srbija može da učini za Novaka Đokovića, ali i druge svoje građane koji se nađu u sličnoj situaciji u inostranstvu, da li su predložene ustavne promene najbolji način da se pravosuđe izoluje od partijskih uticaja, da li Srbija vodi doslednu antipandemijsku politiku, neka su od aktuelnih pitanja o kojima je svoje mišljenje izneo predsednik Srbije.

Bilo je reči i o iskopavanju litijuma i građanskim protestima tim povodom, kao i o energetskoj situaciji u zemlji i svetu, subjektivnim i objektivnim razlozima za uvoz skupe struje.

Predsednik je izneo stav o Otvorenom Balkanu, Republici Srpskoj, pregovorima sa Prištinom, izborima koji predstoje.

 

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво