Читај ми!

Dačić: Nije osma sednica, nego kongres; Gojković: Vi bolje znate

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković, pre nego što je obrazložila dopune Zakona o javnim medijskim servisima, osvrnula se na jučerašnje zasedanje i kritike upućene Zaštitniku građana Zoranu Pašaliću, zbog dužine izlaganja.

Na početku sednice predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić obratio se Gojkovićevoj sa "predsednice Majo", a ona njemu odgovorila sa "predsedniče Ivice Dačiću".

"Predsedniče Ivice Daciću, potpredsednici, poštovani poslanici, zaista ću se truditi da vrlo kratko obrazložim ova dva predloga dopune zakona o javnim medijskim servisima i sporazumu o saradnji sa Francuskom u filmskoj oblasti, a imajući u vidu da ste juče opomenuli jednog od predlagača akata da ovo nije Osma sednica komiteta da predugo govorimo", rekla je Gojkovićeva.

Dačić je ispravio i rekao da nije "Osma sednica nego Osmi kongres".

"To vi bolje znate, možda ste nekad bili sledbenik koji je učestvovao na osmoj sednici, ja sam bila običan građanin", odgovorila je Gojkovićeva.

Inače, kritike Pašaliću uputio je šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović koji mu je dobacio da "čita kao na kongresu komunista".

 

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара