Mihajlović: Ne znam ko su kandidati za premijera, nismo blizu Šapića

Potpredsednica vlade i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da ne zna ko su kandidati za premijera nove vlade, niti za ministre, kao i da joj se ne čini da je SNS blizu koalicije sa Aleksandrom Šapićem.

Zorana Mihajlović je na pitanje, kako komentariše izjavu premijere Ane Brnabić "da je ona jedna od dvoje kandidata iz SNS za mesto premijera u novoj vladi, kao i da je ta stranka bliža koaliciji sa Šapićem", kazala da ne zna broj kandidata za predsednika vlade i da se o tome nije raspravljalo na zvaničnim sednicama Predsedništva.

 

Dodaje da ih je bilo nekoliko, ali i da ne zna ko su kandidati za ministre, kao i to da li su bliži jednoj ili drugoj koaliciji.

Rekla je da će odluka o tome ko će biti predsednik vlade i član zavisiti od odluka Predsedništva, odnosno glavnog odbora SNS, na predlog predsednika Srbije i SNS.

"Imajući u vidu šta smo razgovarali na sednici Predsedništva, ne izgleda baš da smo tako blizu koalcije sa Šapićem. Ali, kako god, konačna odluka će biti doneta na organima naše stranke i onda ćemo moći da razgovaramo", poručila je Mihajlović.

Navela je da stoji iza toga da nova vlada mora da bude mnogo efikasnija i da veruje da svi tako misle.

"Verujem da svi tako mislimo, da naša vlada mora da bude mnogo efikasnija i sposobnija, iskusnija i obrazovanija i da imamo još bolju vladu u odnosu na vladu koja je sada već tehnička, u svakom resoru - od resora koji ja vodim do bilo kog drugog resora", ocenila je Zorana Mihajlović.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво