Đurić: Voker je poslednja osoba koja bi o zločinima smela da govori

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohije oglasio se saopštenjem povodom izjave bivšeg šefa verifikacione misije OEBS-a na Kosovu Vilijama Vokera koji je izjavio "da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić delimično odgovoran za zločine na Kosovu".

Marko Đurić navodi da je Vilijam Voker odgovoran za izazivanje rata na Kosovu i Metohiji i agresije na SRJ, te dodaje da bi trebalo da odgovara zajedno sa liderima terorističke OVK.

"Voker je integralni deo takozvane OVK i jedan od idejnih inspiratora i kreatora rata na KiM. Kao takav, on je poslednja osoba koja bi o zločinima smela da govori, a među prvima je koji bi za zločine trebalo da odgovaraju", smatra direktor kancelarije za KiM.

Dodaje da je "jedna od perjanica prljavog propagandnog rata protiv Srbije Vilijam Voker očigledno odobrovoljen albanskim narkodolarima, nastavio da igra ulogu apologete terorističke OVK, i, gle čuda, još jednom osuo paljbu po Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću".

"Vilijam Voker je zločinac i prirodno je što traži društvo sebi sličnih ulizujući se komandantima OVK. Nema te vojske isluženih špijuna koja će Srbiju i predsednika Vučića moći da pokoleba u borbi za pravedni cilj - a to je borba za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji", navodi Đurić.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво