Читај ми!

Vremenska prognoza 6. decembar

Biće kiše, a ponegde i pljuskova. Pre podne i sredinom dana padavine se očekuju na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima. Ujutru temperatura od 2 do 6, tokom dana do 14 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

06.12.2022. Utorak: Umereno do potpuno oblačno, pre podne sa kišom i lokalnim pljuskovima na severu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim predelima Srbije. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i jak južni i jugoistočni, koji će prepodne na severu i zapadu, a zatim i u većini ostalih krajeva biti u skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 6 do 14 stepeni.

07.12.2022. Sreda: Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni, a na jugu zemlje južnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 5 do 14 stepeni.

08.12.2022. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 8 do 14 stepeni.

09.12.2022. Petak: Umereno do potpuno oblačno, tek ponegde sa kišom. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni, posle podne u košavskom području jak jugoistočni, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 10 do 15 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 10.12.2022. do 14.12.2022.)
Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. U košavskom području će u subotu i dalje duvati umeren i jak jugoistočni vetar koji će na jugu Banata imati i olujne udare, a u nedelju biti u skretanju na umeren i jak severozapadni uz pad temperature. Od nedelje na planinama sneg. 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво