Читај ми!

Nađeno telo muškarca kod Ade Huje, sumnja se da je reč o nestalom Mateju Perišu

Telo mlađeg muškarca nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. RTS nezvanično saznaje iz policijskih izvora da se sumnja da je reč o Mateju Perišu iz Splita, nestalom uoči Nove godine.

Telo su našli su mornari oko 9.20, a policija je izašla na teren po prijavi. Kako RTS saznaje, telo je primetio kapetan broda.

"Šetali smo palubom broda i telo je plutalo nizvodno Dunavom ka pontonima. Prvo smo pozvali rečnu policiju, pa onda beogradsku policiju", rekao je za RTS kapetan Miloš Zelenović i dodao da je u pitanju osoba koja je na sebi imala farmerke i jednu belu patiku.

Telo je, kaže, izgledalo tako kao da je dugo u vodi. 

Prema njegovim rečima, telo je došlo iz pravca Save, a danas je bio jak vetar što je možda razlog da se negde otkačilo. 

Dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet osobe, kao i uzrok smrti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu.

Mediji spekulišu da garderoba na telu odgovara opisu odeće koju je u noći nestanka nosio mladi Splićanin Matej Periš, ali u MUP-u nisu mogli da potvrde tu informaciju. 

Matej Periš je nestao u noći između 30. na 31. decembra prošle godine. 

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво