Читај ми!

Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić zadržan je do 48 sati. On se tereti za nasilničko ponašanje zbog napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u hotelu "Ambasador" intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe.

Dragan Bjelogrlić će, kako navode u tužilaštvu, sutra biti ispitan. 

Predrag Gaga Antonijević je nakon incidenta pregledan u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, gde su mu, kako nam je potvrđeno, ustanovljene lake povrede u vidu nagnječenja u predelu glave i masnice ispod oka. 

Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u 4 u hotelu "Ambasador" intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe. 

Kako su preneli beogradski mediji, Bjelogrlić je nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića.

U Nišu se održavaju Filmski susreti. Međutim, direktor festivala Srđan Savić je rekao da Predrag Gaga Antonijević nije gost festivala, a njegov film "Dara iz Jasenovca" nije ni prijavljen za selekciju ovogodišnjih Filmskih susreta.

Savić je istakao da Savet i Direkcija festivala izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se desio u ranim jutarnjim satima.

Kako je naveo, festival se bavi organizacijom i očekuje od nadležnih organa da rasvetle slučaj.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво