Čitaj mi!

Zaplenjen kokain u Sremskoj Mitrovici, uhapšene dve osobe

Policija u Sremskoj Mitrovici je, u okviru akcije "Gnev", zaplenila 432,2 grama kokaina i uhapsila dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su M. B. (32) i N. S. (45). Policija je pretresom stanova koje su koristili osumnjičeni i u jednom skrovištu u šumi kod Vrdnika pronašla kokain, 13 špriceva i 30 plastičnih flaša ispunjenih tečnošću za koju se sumnja da je opojna droga, saopštio je MUP.

Takođe, pronađen je novac u iznosu od 131.000 dinara i 4.160 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga, digitalna vagica, četiri mobilna telefona i dve legitimacije udruženja policajaca veterana i policijskog sindikata.

Prilikom pretresa stana N. S. policija je pronašla pištolj sa četiri metka i još 52 metka različitog kalibra, pa se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">