Читај ми!

Pritvor jednom pripadniku "Levijatana", ostali pušteni

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je večeras pritvor članu grupe "Levijatan" K. B, dok je odbio da pritvor odredi ostaloj petorici koji su bili uhapšeni zbog nasilničkog ponašanja prema M. B.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema K. B odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Istim rešenjem je odbio predlog tužioca da se prema P. M, T. Z, B. M. i L. U odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će oni ometati postupak uticanjem na oštećenog, dodala je Stankovićeva.

Napomenula je da je protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

U utorak je nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu policija uhapsila šest pripadnika grupe "Levijatan", zbog sumnje da su maltretirali i prebili oštećenog M. B. a potom ga primoravali da na Fejsbuku uputi izvinjenje ovoj grupi zbog ranije ostavljenih komentara.

Svi se terete za nasilnicko ponašanje prema M. B, a K.B. se tereti i za ugrožavanje sigurnosti M. B.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара