Novi izveštaj o udesu Jočića

Opštinskom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani dostavnjen nalaz veštaka Saobraćajnog o udesu u kome je povređen bivši ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić. Tužilaštvo traži dodatna objašnjenja i iskaz bivšeg ministra o okolnostima pod kojima je došlo do nesreće.

Okružni javni tužilac Vesna Ivanović je potvrdila da je primila nalaz veštaka Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, ali da je neophodno da se nalaz dopuni, da bi se o bitnijim okolnostima značajnim za donošenje odluke tužilaštva dalo određenije mišljenje.

Tužilaštvo je u dopisu navelo da je potrebno da se Jočić izjasni o okolnostima pod kojim je došlo do udesa s obzirom da do sada sa bivšim ministrom policije nije o tome razgovarano.

Kako je ranije bilo objavljeno, u noći 25. januara na autoputu Beograd - Niš terensko vozilo "mercedes", u kome je na mestu suvozača bio bivši ministar, udarilo je u psa, probilo središnju sigurnosnu ogradu i više puta se prevrnulo.

U udesu je povređen i vozač Mirko Damjanović.

Za utvrđivanje okolnosti u kojima se dogodio udes, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije takođe je formiralo devetočlanu komisiju koju je vodio načelnik Policijske uprave Smederevo Dejan Popović.

Popović je potvrdio da je komisija uradila svoj deo posla, ali da informacije o tome može da saopšti samo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво