Samoopredeljenje u akciji, zapaljena službena vozila na Kosovu

U četiri grada na Kosovu nešto pre ponoći zapaljena su četiri vozila koja pripadaju institucijama Kosova, saopštila je kosovska policija. Pristalice pokreta Samoopredeljenje preuzele odgovornst za incidente, javlja prištinski "Ekspres".

Grupa anonimnih građana koji podržavaju Pokret Samoopredeljenje i lidera Albina Kurtija, preuzela je odgovornost za podmetanje požara u četiri automobila insitucija Kosova.  

"Vlada Kosova na čelu sa Isom Mustafom i Hašimom Tačijem je kolaboracionistička, u zatvoru velike sigurnosti drži Albina Kurtija i hapsi najbolje sinove našeg naroda. Istovremeno, paralelne strukture koje su okupirale Kosovo, protiv njih vlada ne sme da preduzma mere, dok poslanike koji štite domovinu i dostojanstveno goni kao nekadašnji jugoslovenski režim", navodi se u saopštenju za medije grupe anonimnih građana. 

U Prizrenu je zapaljeno vozilo koje pripada Apelacionom sudu Priština, u Peći vozilo Suda za prekršaje u tom gradu, u Mitrovici automobil Poreske administracije Kosova i u Gnjilanu vozilo Osnovnog tužilaštva.

"Policija Kosova sprovodi intenzivnu istragu u što bržem otkrivanju počinilaca, a smatra se da su požari namerno podmetnuti", navodi se u saopštenju.

Prvi rezultati istrage ukazuju da su u pitanju dobro koordinisane i centralizovane akcije.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 13. dec 2015, 16:30) - anonymous [neregistrovani]

Predstava

Ovo Samopredeljenje je najobicnija predstava tkz Vlade Kosova... Svima je jasno sta je ustvari cilj: Pokazati kako je Vladi toboze "nemoguce" da realizuje Zajednicu srpskih opstina te je treba degradirati inace ode bezbednost "Kosova"...

(nedelja, 13. dec 2015, 14:35) - anonymous [neregistrovani]

Stabilnost

Tamo gde je nato tamo je stabilnost, eto dokaza na terenu! Da nisu opet Srbi, majku mu???

div id="adoceanrsvdcfhklggd">