Čitaj mi!

Pirot, izgorelo 48 ovaca i 40 jaganjaca

Izgorelo 48 ovaca i 40 jaganjaca u štali porodice Mijov u mestu zvanom Babina bara. Mesto se nalazi na putu ka selu Prisjan kod Pirota. Požar na štali namerno izazvan, saopštila policija.

U požaru u štali porodice Mijov u mestu Babina bara, na putu ka selu Prisjan kod Pirota, izgorelo je oko 48 ovaca i 40 jaganjaca. Kako je izjavio Tanjugu vlasnik stada Zoran Mijov, pričinjena je ogromna šteta.

"Ne radimo nigde ni ja ni supruga i to nam je bio jedini izvor prihoda. Stoka nije bila ni osigurana, ali me najviše žao što je živa izgorela a ja nisam bio tu da ih spasim jer sam za požar saznao tek juče ujutro, a vatra je buknula i 1 i 30 iza ponoći", rekao je Mijov.

Pirotski vatrogasci su blagovremeno reagovali, ali zbog činjenice da se u objektu nalazile i velike količine sena, ceo objekat je za veoma kratko vreme izgoreo zajedno sa ovcama i jaganjcima kojima nije bilo spasa.

Policijska uprava u Pirotu saopštila je da je požar, u kome je stradalo celo stado ovaca i jaganjaca vlasnika Zorana Mijova iz Pirota, najverovatnije izazvan namerno.

U požaru u kome je po policijskom saopštenju stradalo 48 ovaca i 40 jaganjaca i uskladištena stočna hrana pričinjena je šteta od oko 700.000 dinara,a policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 27. jan 2014, 17:10) - anonymous [neregistrovani]

dajte da se pomogne

jadnim ljuduma bi pomoglo i kad bi mu svako dao samo desetak dinara ,treba samo povesti siroku akciju .

(ponedeljak, 27. jan 2014, 16:59) - anonymous [neregistrovani]

Molim vas

Organizujte akciju da se pomogne porodici! Srdacan pozdrav!

(ponedeljak, 27. jan 2014, 14:50) - anonymous [neregistrovani]

Postovani

Molim nas RTS da organizujemo akciju i pomognemo ugrozenoj porodici.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">