Читај ми!

Mihajlovićeva sa Džonom Jovanovićem o infrastrukturnim projektima

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sastala se sa šefom kancelarije američke Međunarodne razvojne korporacije (DFC) u Beogradu Džonom Jovanovićem, i sa njim razgovarala o saradnji na infrastrukturnim projektima i o podršci ženskom preduzetništvu.

Zorana Mihajlović je rekla da postoji otvorena i iskrena saradnja sa američkim razvojnim fondom, navodi se na sajtu Ministarstva građevinarstva.

"Danas smo razgovarali o izgradnji auto-puta mira", koji je značajan za povezivanje Beograda i Prištine, ali i o drugim važnim temama, kao što su ulaganja u vodni saobraćaj ili žensko preduzetništvo. Tim Ministarstva je tu da kroz svakodnevni zajednički rad sa DFC-om doprinese regionalnom povezivanju i kvalitetnijem i sigurnijem životu naših građana. Uverena sam da ćemo napraviti dobre rezultate", izjavila je Zorana Mihajlović.

Džon Jovanović je rekao je da je današnji sastanak bio koristan, te da je fokus bio na velikim infrastrukturnim projektima u koje DFC hoće da investira.
 
"DFC je tu da u infrastrukturnim projektima proširi finansijska sredstva dostupna i Vladi Srbije i Prištini. Razgovarali smo o auto-putu mira, ali i drugim dugoročnim projektima i spremni smo da podržimo sjajne ideje, posebno kada je reč o ženskom preduzetništvu. Ovo je samo jedan od prvih uspešnih sastanaka koje ćemo imati", rekao je Jovanović.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво