Читај ми!

Misterija samozapaljivih kuća u Prokuplju – da li je problem rešen

Dve prokupačke kuće letos su se samozapalile, a uzrok je do danas ostao misterija ne samo za ukućane, već i za stručnjake. Posle nekoliko meseci vlasnici kuća su odlučili da zamene sve instalacije i vrate se u svoje kuće.

Kao što su se u dve kuće u Beogradskoj ulici u Prokuplju neobjašnjivo palile i gorele utičnice, prekidači, plastične cevi za vodu, bojleri, ruteri i ostali uređaji, tako je sve i prestalo.

Vukoje Jevtić i njegov komšija Dragoslav Đukić, koji su bili prisiljeni da se isele, ponovo su se vratili svojim domovima.

Oni su obnovili kompletnu vodovodnu i elektro mrežu, uradili atest, nakon čega im je Elktrodistribucija ponovo priključila struju.

"Pre mesec dana promenio sam sve, stavio sve novo. Mesec dana kako je struja uključena, ali sam za svaki slučaj osigurao kuću, pa ako hoće neka gori", kaže Vukoje.

Dragoslav kaže da se već duže vremena ne dešava ništa, ali kako niko nije nadležan, nije tako lako mogao da se ponovo priključi na mrežu.

"Tražili su mi atest, zvao sam Institut iz Niša, dali su mi atest i onda su mi priključili struju. Živimo u normali, ali strah je prisutan", kaže Dragoslav.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво