Sakupljen novac za Vanju

Prikupljen novac za operaciju transplantacije srca Vanje Pilipović u Beču. Novac već poslat, Vanja na operaciju putuje u sredu.

U rekordno kratkom roku prikupljen je novac neophodan za operaciju osamnaestogodišnje Vanje Pilipović iz Sonte kod Sombora, objavljeno je na sajtu www.srce-vanja.rs.

Ukupno 100.000 evra, koliko je Vanji bilo neophodno za operaciju transplantacije srca u Beču već je upućeno u Austriju, što je potvrdila i klinika.

Vanja bi već u sredu trebalo da otputuje u Beč, gde će se operacija izvršiti.

Osamanestogodišnja Vanja Pilipović ima tešku bolest srca, proširenje leve komore i leve pretkomore, a operacija koja je neophodna nije mogla da se obavi u Srbiji.

Posle objavljivanja reportaža o Vanji u našim informativnim emisijama, u akciju se uključila i Narodna kancelarija predsednika Srbije.

Kao inicijator medijske kampanje za pomoć Vanji, Radio-televizija Srbije je priložila milion dinara iz svog dela prihoda od nagradne igre "Naš auto - našem gledaocu".

Број коментара 52

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи