Читај ми!

"Er Srbija" otkazuje popodnevne letove vikendom za London

Počev od subote, 9. jula, "Er Srbija" obustavlja popodnevne letove subotom i nedeljom za London. Tako će biti do kraja meseca zbog, kako kažu u nacionalnoj avio-kompaniji, nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromu Hitrou i smanjenja usluga.

I dalje je veoma teška situacija na aerodromu "Hitrou" u Londonu jer su usluge osoblja ograničene zbog nedovoljnog broja zaposlenih.

"Er Srbija" je bila prinuđena da otkaže jučerašnji let između Beograda i Londona, a potom i povratni let, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Zbog najave sa aerodroma "Hitrou" da usluga popodnevnih letova vikendom neće biti moguća ni u narednom periodu, "Er Srbija" je, kako se navodi, prinuđena da otkaže popodnevne letove subotom i nedeljom tokom čitavog meseca, počev od subote, 9. jula.

Današnji popodnevni let JU386 između Beograda i Londona "Er Srbija" će morati da obavi zato  što je uslovljena mogućnošću da u suprotnom izgubi istorijski slot – pravo sletanja na Hitrou u određeno vreme.

Ipak, biće moguće putovati isključivo sa ručnim prtljagom, dok registracija i prihvat predatog prtljaga neće biti mogući.

Na povratnom letu iz Londona JU387 prevoz putnika neće biti moguć, pa je kompanija prinuđena da taj let otkaže.

Srpska nacionalna avio-kompanija je, kako se ističe, tako dovedena u paradoksalnu situaciju da joj se najavljuje da neće biti mogući prihvat i otpremanje putnika, njihovog prtljaga, dok se sa druge strane insistira da se letovi obave, pa čak i delimično ili potpuno prazni.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво