Sajt RTS-a najbolji

Internet portal RTS-a izabran za najbolji u kategoriji "Vesti i informacije", saopštio najugledniji list za kompjutere "PC-press". Druga u toj kategoriji je Internet stranica B92, dok je treći sajt Blica.

Na osnovu izbora najuglednijeg časopisa za kompjutere PC-press, Internet portal Radio-televizije Srbije izabran je za najbolji u kategoriji Vesti i informacije.

Druga u toj kategoriji je Internet stranica B92, dok je treći sajt Blica.

"Sajt javnog servisa se od konkurencije izdvaja preglednošću i odličnom organizacijom informacija. Vrlo lako ćete u sekcijama Vesti, Sport ili Magazin pronaći sadržaje koji vas interesuju. Podela na kategorije unutar sekcija je detaljna, a mogućnost preuzimanja ili gledanja pojedinih emisija onlajn je zgodan dodatak", piše u obrazloženju časopisa.

PC-press navodi i da su posebne stranice posvećene filmskom programu, muzičkoj produkciji, Pesmi Evrovizije i Ligi šampiona, a da će ljubitelje sporta obradovati stranica Rezultati uživo.

List navodi i da bi Blog mogao biti dinamičniji i redovnije ažuriran.

U kategoriji Zajednice, najbolja je internet stranica www.burek.rs, u kategoriji Kultura - www.seecult.org, dok je u kategoriji E(market), za najbolji proglašen sajt www.tehnomanija.rs.

Internet prezentacija www.benchmark.rs najbolja je u kategoriji Tehnologija, www.stetoskop.info u kategoriji Porodica i život, dok najbolji korporativni sajt, po izboru časopisa, ima kompanija "Štark", na adresi www.stark.rs.

Proglašeni su i najbolji sajtovi u kategoriji Zabava (www.popboks.com), Društvo (www.beograd.rs), dok je najbolja sportska internet stranica www.sportal.rs.

Časopis je saopštio da je sajt RTS-a uvršten i među 50 najboljih domaćih Internet prezentacija za 2009. godinu. Kompletnu listu možete pogledati na stranici PC press-a ili u 163. broju časopisa, koji je izašao u petak.

Časopis je saopštio da je ukupno 54.760 sajtova sa rs domenom, od čega je 30.942 onih koji se završavaju sa rs, 16.996 sajtova koji se završavaju sa co.rs, 2.848 sa org.rs, 2.968 sa in.rs i 1.006 sa domenom edu.rs.

Časopis PC-press izbor najboljih prezentacija sprovodi od 1997. godine, odnosno od samih početaka Interneta u Srbiji.

Број коментара 79

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво