Читај ми!

Vojska Srbije izradila kratke, edukativne filmove za decu

Vojno-filmski centar "Zastava film" Uprave za odnose sa javnošću izradio je 17 kratkih edukativnih filmova za decu svih uzrasta, koji će biti objavljeni na sajtu i nalozima na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Filmovi su snimljevi na inicijativu ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je podsetio da Vojska Srbije predano čuva miran san i bezbrižno detinjstvo svakog deteta u našoj zemlji.

"Ovim tutorijalima smo želeli da damo i dodatni doprinos njihovoj sigurnosti. Kroz kratke filmove deca će moći da nauče na konkretnim primerima kako da se ponašaju i kome da se obrate, ako im se dogodi bilo šta loše, počev od uboda krpelja, sunčanice ili neke povrede sve do požara, poplava i vremenskih nepogoda", naveo je ministar Stefanović.

Prema njegovim rečima, pripadnici Vojske kroz ove zanimljive i ilustrativne tutorijale nastoje da poduče šta treba raditi u takvim situacijama i kako zaštititi sebe i svoje bližnje.

U 17 edukativnih filmova učestvovali su pripadnici Komande za obuku, Vojne akademije i Vojnomedicinske akademije (VMA), navodi se u saopštenju iz Vojske Srbije.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво