Читај ми!

Proslava Dana policije, centralna manifestacija u nedelju ispred Palate Srbija

U nedelju je velika svečanost, 1.337 novih policijskih službenika će položiti zakletvu, više od 2.000 policajaca će biti u stroju, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin najavljujući centralnu manifestaciju povodom Dana policije.

Centralna manifestacija u okviru obeležavanja Dana policije biće održana u nedelju ispred Palate Srbija u 10.30, a prisustvovaće i predsednik Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vulin je u Dnevniku RTS-a rekao da je u nedelju velika svečanost, da će 1.337 novih policijskih službenika položiti zakletvu, a da će više od 2.000 policajaca biti u stroju.

"Pokazaćemo koliko nas je, kakvi smo, kako smo obučeni. Bićete ponosni", poručio je ministar.

Ministar je istakao da je policija u prethodnih osam meseci razbila 14 kriminalnih grupa, i da je uhapšeno oko 109 članova različitih kriminalnih oraganizacija.

"Radimo svakog dana i tu smo za sve naše građane", zaključio je Vulin.

Ranije danas, na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu, pripadnici MUP-a prikazali su veštine, opremu i vozila koja koriste u radu.

Konjanici Policijske brigade, Orkestar policije i pripadnici različitih organizacionih jedinica – prodefilovali su Knez Mihailovom ulicom.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво