Читај ми!

Vulin o tuči kod "Beton" hale: Ovo se nikada više neće desiti

Više osoba je lakše povređeno, a 130 privedeno u tuči navijača Crvene zvezde i Partizana kod "Beton" hale u Beogradu. Ministar Aleksandar Vulin poručuje da osobe umešane u tuču zaslužuju najoštrije kazne.

Oko 130 osoba, mahom navijača Crvene zvezde, uhapšeno je posle tuče kod beogradske "Beton" hale, rekao je Radio-televiziji Srbije ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin je rekao da će imovinska zaštita, zaštita zdravlja, časti, svakog građanina Beograda i gosta Beograda biti zagarantovana.

"Ovo se više neće tolerisati, ovo se nikada više neće desiti. Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu, ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen", istakao je Vulin.

Ministar je rekao da su među privedenima mahom navijači Crvene zvezde i da je korona posustaje ali ne i ljudska glupost.

Do nereda je došlo tokom proslave titule fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji su se sukobili sa obezbeđenjem, koje su činili navijači Partizana. Huligani su lomili inventar, a uplašeni gosti su se sakrili u ugostiteljskim objektima. 

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво