Читај ми!

Туча код "Бетон" хале - двоје повређених, 130 приведених

Туча навијача Црвене звезде и Партизана код "Бетон" хале у Београду. Две особе су лакше повређене, 130 особа приведено. Олош обрукао град, прославу и Црвени звезду, рекао министар унутрашњих послова Александар Вулин

Више од 130 особа, махом навијача Црвене звезде, ухапшено је после туче код београдске "Бетон" хале, рекао је Радио-телевизији Србије министар унутрашњих послова Александар Вулин.

"Више од 130 прекршилаца је приведено. Имовинска и заштита части сваког грађанина и госта Београда ће бити гарантована. Ово се више неће десити. Ово је олош који је обрукао наш град, ово је олош који је обрукао прославу и Црвену звезду", рекао је Вулин.

До нереда је дошло током прославе титуле фудбалског клуба Црвена звезда, који су се сукобили са обезбеђењем, које су чинили навијачи Партизана. Хулигани су ломили инвентар, а уплашени гости су се сакрили у угоститељским објектима. 

Министар унутрашњих послова је рекао и да особе умешане у тучу код "Бетон" хале заслужују најоштрије могуће казне.

"Полиција је добро урадила свој посао... Наредни потези су у рукама правосуђа", рекао је Вулин.

Хитна помоћ је послала екипе на место туче код "Бетон хале", где су две особе лакше повређене и пребачене у Ургентни центар, потврђено је РТС-у.

Навијачи Црвене звезде славили су на Сави у Београду четврту узастопну титулу фудбалског првака Србије.

Током прославе, дошло је до опште туче Звездиних и Партизанових навијача, јављају београдски медији.