Čitaj mi!

Finalno izvlačenje u igri "Uzmi račun i pobedi" – stan je dobio Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta

U šestom, poslednjem izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Beograd na vodi, dobio je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

Glumica Marija Karan izvukla je srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 11.737.947 koverata.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Dijana Živković iz Loznice, Nela Ilić iz Požarevca, Vojkan Maksimović iz Kuršumlije, Ljubiša Kocić iz Niša i Bojana Stepanović iz Velike Plane.

Najvredniju nagradu, stan na 23. spratu jedne od kula u naselju Beograd na vodi, dobio je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je prisustvovao izvlačenju, rekao je da je zadovoljan odzivom građana i svešću koja se razvija kada je borba protiv sive ekonomije u pitanju.

Čestitao je svim dobitnicima vrednih nagrada, ali je zahvalio i svim građanima na tome što prilikom svake kupovine uzimaju fiskalne račune.

"Svaki fiskalni račun za nas znači novac koji ulažemo u auto-puteve bolnice, vrtiće", istakao je Mali.

U prethodnom izvlačenju, najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Jovica Nikolić iz Beograda.

Večerašnjim izvlačenjem završen je drugi krug nagradne igre. Prvi krug trajao je od 15. novembra do 26. decembra 2020. godine.

U svakom izvlačenju drugog kruga je dodeljeno po pet automobila "fijat 500L" i po jedan stan u Beogradu – u prethodnim izvlačenjima u naselju Zemunske kapije, dok je danas dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Nagradnu igru je organizovala Vlada uz podršku NALED-a, s ciljem suzbijanja sive ekonomije jačanjem svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">