Читај ми!

"Узми рачун и победи" – стан је добио Јовица Николић из Београда

Пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду додељени су у петом, претпоследњем извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020". Највреднију награду, двособан стан у насељу Земунске капије, добио је Јовица Николић из Београда.

Глумица Ива Штрљић извукла је срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2020" у студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку, из базена са 10.741.506 пристиглих коверата.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Марија Живановић из Зрењанина, Благоје Максимовић из Јагодине, Тамара Облаковић из Мишара, Миланка Туцаковић из Крагујевца и Слободан Грбић из Смедерева.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, добио је Јовица Николић из Београда.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Зоран Јовановић из Пореске управе Министарства финансија, Ненад Петровић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Јелена Гавриловић из Министарства финансија.

У претходном извлачењу, одржаном прошле суботе, највреднију награду добио је Стево Сиљановски из Јабуке.

Све коверте које су послате прошле године равноправно учествују у извлачењу награда.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

Игра се формално приређује у два круга – у току је други круг, док је први трајао од 15. новембра до 26. децембра 2020.

У сваком извлачењу биће додељено по пет аутомобила "фијат 500Л" и по један стан у Београду, и то у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

Услови учешћа и правила наградне игре, коју организује Влада уз подршку НАЛЕД-а, слични су као и у издањима претходних година.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

Наградна игра се организује у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Најновије информације о наградној игри се редовно објављују на сајту www.uzmiracun.rs, а грађанима је на располагању и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.