Читај ми!

Jovica Nikolić priželjkivao automobil, dobio stan, sledi mu povratak u Zemun

Dobitnik stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Jovica Nikolić iz Beograda kaže za RTS da je zadovoljan nagradom iako je priželjkivao automobil.

Jovica Nikolić je dobio stan u naselju "Zemunske kapije", dok je pet automobila "fijat 500 L" otišlo u Mišar, Zrenjanin, Kragujevac, Jagodinu i Niš. Dobitnicima je sreću donela glumaca Iva Štrljić.

Dobitnik stana Jovica Nikolić kaže da je lako preboleo što je ustvari priželjkivao da na nagradnoj igri dobije automobil.

"Ipak je dobra veća nagrada, šta da radimo", zaključuje Jovica. 

Kaže da će odlučiti šta dalje kada vidi stan koji je dobio, ali mu eventualni prelazak iz Mirijeva u Zemun svakako neće teško pasti.

"U Zemunu sam bio 25 godina, sada ću izgleda morati da se vratim nazad. Zemun mi je ostao u divnom sećanju", ističe Jovica.

Jovica je pilot u penziji, supruga Nevenka je domaćica, a ćerka Jovana studentkinja.

"Ja sam slao koverte. One su skupljale, a ja sam pakovao i slao. Poslao sam dvadesetak, a mislim da je ovo koverta od srede, četvrtka", kaže Jovica.

Više od 10.300.000 koverata stiglo je za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi". Iduća subota je poslednja, ali i velika šansa za sve učesnike. Vlasnika će dobiti glavna nagrada - stan u Beogradu na vodi, ali i još pet automobila.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво