Читај ми!

Pronađeni planinari koji su nestali na Beljanici

Dvoje planinara koji su nestali pošto su krenuli na vrh Beljanice pronađeni su, potvrđeno je RTS-u u Gorskoj službi spasavanja. Oni su nepovređeni.

I MUP je saopštio da su planinari pronađeni nakon celodnevne potrage u kojoj su učestvovali pripadnici policije, Sektora za vanredne situacije, helikopterska jedinice MUP-a, Gorske službe spasavanja, lovačkog društva iz Despotovca i brojnih volontera.

Kako javlja dopisnica RTS-a više od 30 sati je trajala potraga za dvoje mladih koji su pronađeni u blzini automobila kojim suse dovezli.

Prvo što su rekli spasiocima je da su se izgubili.

"Milica Mirjanić (2000) i Stefan Rusov (1997), čiji je nestanak prijavljen 18.12.2020. godine, pronađeni su nepovređeni u blizini mesta Brezovica", navedeno je u saopštenju MUP-a.

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, 4 PU Bor, 4 Uprave kriminalističke policije i 2 PU Kragujevac.

Dvoje planinara nestalo je kasno sinoć na području planine Beljanice. 

Prostor kučajskih planina je 50 puta 50 kilometara mahom nenaseljenih predela zbog čega je i domet mobilnih telefona slab ili ga uopšte nema.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара