Читај ми!

Нестало двоје младих, кренули да планинаре на врх Бељанице

Милица Мирјанић и Стефан Русов нестали су касно синоћ на подручју планине Бељанице. Њихов нестанак пријављен је и полицији у Јагодини па су припадници полицијске управе у Јагодини од ноћас на терену у околини парка природе Лисине у деспотовачкој општини. У потрагу се укључио и хеликоптер који претражује терен кучајских планина тражећи аутомобил којим су Милица и Стефан кренули пут врха Бељанице.

Нестанак двоје младих људи пријавили су родитељи јер им се нису јављали на телефон.Намера им је била да крену на планинарење и попну се на врх Бељанице.

И Горској служби спасавања у Бољевцу касно ноћас стигла је информација да се двоје младих људи јуче током дана изгубио сваки траг.

Реч је о Милици Мирјанић (20) и Стефану Русову (27), који су у суботу ујутру кренули у раним јутарњим сатима у аутомобилу "пежо 207" беле боје, београдских регистарских ознака (БГ1541ВТ) ка излетишту Лисине.

У потрагу су кренуле екипе Горске службе спасавања из Београда,Бора И Крушевца.Велики проблем је што по речима портпарола из ГСС спасиоци имају велико пространство које треба истражити.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије