Читај ми!

"Uzmi račun i pobedi" - stan je dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca

Pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Vesna Cvetković iz Kragujevca.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa više od 5,5 miliona pristiglih koverti, izvlačila je glumica Dragana Mićalović.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Branislav Aljetić iz Bačkog Jarka, Milena Proković iz Aranđelovca, Ružica Valčić iz Vlasotinca, Milica Budić iz Bačke i Slađana Todorović iz Svilajnca. 

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Vesna Cvetković iz Kragujevca.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije Jelena Gavrilović.  

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Učešće u nagradnoj igri je epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu, niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Koverte se pakuju i adresiraju kod kuće - na poleđini koverte napiše se ime i prezime, adresa iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Da bi vaše prijave našle put do studija u narednim izvlačenjima i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubacite u najbliže poštansko sanduče, bez markice.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga - prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.

Organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара