Читај ми!

Ljiljanin recept za dobitak stana – koliko je koverti poslala i ko je imao dobar predosećaj

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020" stan u Beogradu dobila je Ljiljana Nikolić iz Paljuva kod Uba. Ljiljana je zaposlena u Rudarskom basenu "Kolubara" i ima dve kćerke. Ekipa RTS-a je dom porodice Nikolić stigla ubrzo posle izvlačenja nagrade i zabeležila utiske.

I radosna i zbunjena Ljiljana Nikolić kroz osmeh priča da je itekako vredelo što je poslala dvadesetak koverata sa fiskalnim računima za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020".

"Osećaj je, iskreno, neverovatan. Znači, jednostavno neka trema, uzbuđenost, podrhtavanje, iskreno. Znači, iščekivanje da li će sve biti u redu, da li je to stvarno moguće da smo mi srećni dobitnici. Znači, baš je neverovatno onako, ali eto, stvarno je, dešava se. Planovi su, naravno, obezebditi svojoj deci egzistenciju i krov nad glavom i da oni budu dobri ljudi i da imaju bar malo sreće više nego što sam ja imala. Nadam se da će tako i biti", ističe Ljiljana Nikolić.

Ljiljana radi na Zapadnom polju Tamnava Rudarskog basena Kolubara. Pre sedam godina preminuo joj je suprug Dragan. Sama školuje srednjoškolku Jovanu i Natašu, koja je završni razred Osnovne škole u Ubu. U porodičnoj kući u Paljuvima živi i sa svekrvom Lenkom

"Poče da vrišti – 'Jeste moj rukopis', dok oni ono su ispričali... Ja ili bih se radovala, ili bih, ne znam ni ja. Bila sam srećna, normalno", navodi Lenka Nikolić.

"Ja sam radila kontrolni, dok se sve to dešavalo i izašla sam ovde i prosto sam bila u šoku, iako sam imala neki osećaj na početku da ćemo možda i dobiti nešto", kaže Ljiljanina ćerka Jovana. 

Druga ćerka Nataša dodaje da je čula buku. 

"I onda sam izašla da vidim šta se dešava i videla sam da smo osvojili to, mada su tada već prebrojavali da li ima dovoljno računa i da li je sve u redu i bila sam iznenađena", istakla je Nataša. 

Stan u Beogradu motivisaće Ljiljanine kćerke da školovanje nastave u prestonici. Srećne zbog velikog dobitka sve četiri su nam rekle da su veoma zahvalne Milici Mandić što je izvukla baš njihov koverat.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије