Читај ми!

Узми рачун и победи 2020 - стан је добила Љиљана Николић из Уба

Пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду додељени су у другом извлачењу у оквиру наградне игре Узми рачун и победи 2020. Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Љиљана Николић.

Среће добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2020", из базена у студију Радио-телевизије Србије са 3.878.671 пристиглим ковертом, извукла је репрезентативка у теквондоу и олимпијска шампионка Милица Мандић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Игор Кукољ из Новог Београда, Верица Јанковић из Лознице, Јовица Јовановић из Лесковца, Олга Шћепановић из Новог Београда и Јаворка Поповић из Врања.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, добила је Љиљана Николић из Уба.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Ненад Петровић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Председница Комисије је Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе. 

Министарка трговине, туризма и телекомуникација, која је такође пратила извлачење, Татјана Матић истакла је да је игра јако важна, поготово за промовисање фискалне дисциплине.

Овако се грађанима показује да су само на добитку када купују код регистрованих трговаца, поручила је Матићева.

У првом извлачењу, одржаном прошле суботе, извучени су добитници једног стана и пет аутомобила.

Све коверте послате од 15. октобра биће у базену све до краја другог круга наградне игре и све време ће конкурисати за награде.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

Наградна игра се формално приређује у два круга – први круг од 15. новембра до 26. децембра 2020, и други почетком 2021. године.

Услови учешћа и правила наградне игре, коју организује Влада уз подршку НАЛЕД-а, слични су као и у издањима претходних година.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

Наградна игра се организује у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Најновије информације о наградној игри се редовно објављују на сајту www.uzmiracun.rs, а грађанима је на располагању и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво