Čitaj mi!

Maja je pekla palačinke kad je začula decu: Mama, mama, dobila si stan

Stan u Beogradu u okviru nagradne igre uzmi račun i pobedi dobila je Maja Florić iz Paraćina. Ona za RTS kaže da je bila u šoku kad je saznala. Zbog epidemije, primaće čestitke telefonom.

U domu Florića u Paraćinu bilo je sasvim obično subotnje popodne. Maja je pekla palačinke, a deca su gledala izvlačenje nagrada u okviru igre "Uzmi račun i pobedi 2020".

U jednom trennutku deca su počela da viču: "Mama ti si, ti si".

Tako je dobitnica stana Maja Florić za RTS opisala trenutak kada je saznala da je dobila stan u Beogradu.

Kaže da su svi bili u šoku i da su čekali da komisija potvrdi da je sve u redu, pa da mogu da se raduju.

Maja ističe da je poslala dvadesetak ili tridesetak koverata. Dodaje da uvek uzima račune i slipove.

Još uvek nisu u okviru porodice razgovarali šta će sa stanom, o tome će kažu, kada se utisci slegnu.

Slavlje je zbog epidemije otežano, ali će Maja primati čestitke telefonom.

U prvom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" dodeljno je pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu. Dobitnicima je sreću donela teniserka Olga Danilović.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020. godine, i drugi početkom 2021. godine.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">