Читај ми!

Узми рачун и победи – добитница стана је Маја Флорић из Параћина

У првом извлачењу у оквиру наградне игре Узми рачун и победи 2020 додељно је пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду. Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Маја Флорић из Параћина.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2020" из базена у студију Радио-телевизије Србије, са 3.261.480 пристиглих коверата, извукла је тенисерка Олга Даниловић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Зоран Петковић из Крагујевца, Матија Рашковић из Београда, Вера Боснић из Земун Поља, Мирјана Гиговић из Београда и Александар Мареш из Беле Цркве.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, добила је Маја Флорић из Параћина.

Извлачење је пратила Комисија коју су чинили Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Ненад Петровић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Председница Комисије је Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Министар финансија Синиша Мали, који је такође пратио прво извлачење, импресиониран је бројем коверата који су стигли.

Захвалио је грађанима који учествују у игри, али и свима који приликом куповине узимају рачуне.

Све коверте послате од 15. октобра биће у базену све до краја другог круга награде игре и све време ће конкурисати за награде.

Наградна игра се формално приређује у два круга – први круг од 15. новембра до 26. децембра 2020, и други почетком 2021. године.

Услови учешћа и правила наградне игре слични су као и у издањима претходних година.

"Узми рачун и победи" је наградна игра са фискалним рачунима и слиповима коју је покренула Влада Србије у сарадњи са НАЛЕД-ом у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Најновије информације о наградној игри се редовно објављују на сајту www.uzmiracun.rs, а грађанима је на располагању и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво