Читај ми!

Pomoć Pokrajinske vlade od 1,9 miliona dinara porodicama iz Bača koje su ostale bez doma u požaru

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela rešenje da Opštini Bač usmeri 1,9 miliona dinara za pomoć porodicama koje su ostale bez domova u požaru koji je izbio 23. oktobra, navodi se u saopštenju.

U požaru u naselju Ekonomija I u Baču, bez stanova je ostalo 16 porodica. Kako se navodi, pomoć je namenjena za obezbeđivanje smeštaja za ove porodice i za troškove električne energije, dok se ne reši njihovo stambeno pitanje.

Dodaje se da je na sednici donet i niz kadrovskih rešenja o postavljenju podsekretara i pomoćnika u nekoliko pokrajinskih sekretarijata, kao i vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećima i institucijama AP Vojvodine.

Saopšteno je da je za vršioca dužnosti direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine", do imenovanja direktora javnog preduzeća po sprovedenom javnom konkursu, imenovan je Srđan Kružević, master ekonomista.

Na sednici je doneto rešenje da se za direktora Fonda "Evropski poslovi" AP Vojvodine imenuje Aleksandar Simurdić, diplomirani pravnik.

Kako se navodi u saopštenju, doneto je i rešenje o imenovanju Ljiljane Mihajlović, diplomirane menadžerke, za vršioca dužnosti direktorke Kancelarije za inkluziju Roma. Za vršioca dužnosti direktora Doma za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje" Pančevo, postavljen je Miloš Đorđević, specijalista strukovni ekonomista iz Pančeva.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије