Novi uspeh srpskih studenata u rešavanju studije slučaja

Studenti "Case Study Club-a" FON-a podelili su drugo i treće mesto sa timom iz Australije u finalu međunarodnog takmičenja u rešavanju studije slučaja "Ace the Case".

Studenti FON-a Lazar Đelić, Stefan Ignjatović i Branislav Bandić i Dušan Savić sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu podelili su drugo i treće mesto, dok je prvo mesto pripalo timu iz Kanade.

Za plasman u finale studenti su rešavali dve studije slučaja tri sata na temu definisanja poslovne strategije za "Jumeirah" luksuzne hotele.

U finalu su radili novu studiju slučaja isto tri sata bez upotrebe interneta. Tema studije slučaja odnosila se na kreiranje plana za upravljanje krizom za "Dubai voterparks".

Na takmičenju u Dubaiju, održanom od 10. do 15. aprila, učestvovalo je 88 studenata iz 22 države. Takmičenje je organizovala revizorska kuća KMPG.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи